Nyheder

Har du styr på momsen?

Er du en af de heldige der skal betale moms den 2. marts 2020? Så er der ikke længe til!

Heldig? Nej, du er nærmere en af de dygtige forretningsdrivende der skal betale moms. Det betyder højest sandsynligt, at du har fået flere penge ind på kontoen end du har brugt. Det er da en succes!

Er du én af dem, der sidder med bogføring og opgørelse af moms i sidste øjeblik – hver gang der er indberetningsfrist? Vil du hellere lave noget andet? Fx arbejde med din virksomhed eller hygge med familien?

Så kan vi hjælpe dig. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan nå det inden fristen!

#moms #frister #deadlines #bogføring #regnskab #momsregnskab #brugforhjælp

Har du styr på din forskudsregistrering?

Din forskudsopgørelse sikrer, at du ikke betaler for lidt eller for meget i skat. Det er bedst at rette den til så tidligt på året som muligt, så dit månedlige fradrag bliver jævnt fordelt ud over årets resterende måneder.

Lad os lige slå fast med det samme: Ham din kammerat der brokker sig over, at han får et skattesmæk på 5.000 kr. Ham skal du ikke have medlidenhed med – han er bare dårlig til at udfylde sin forskudsopgørelse.

Din forskudsopgørelse for 2020 er et bud på hvordan din indkomst, fradrag og skat vil blive i det kommende år. Hvis der sker ændringer i din økonomi, bør du derfor rette forskudsopgørelsen.

  • Er din indkomst steget eller faldet siden 2018?
  • Har du drevet virksomhed?
  • Har du husket at få alle dine fradrag med?
  • Har du købt eller solgt ejendomme?

Virker det for uoverskueligt? Så tag endelig kontakt til os. Vi vil med glæde hjælpe.

Nu er vi online

Nu er hjemmesiden online så du kan læse om, hvad vi tilbyder af ydelser til netop din virksomhed.

Vi tilbyder bogføringsopgaver, lønadministration og regnskabsmæssig assistance for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Måske vi kan hjælpe dig?